Walibi cadeau

Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau
Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau Walibi cadeau
Walibi cadeau
Je staat op het punt om een Walibi cadeau te kopen: 1 dag HARDGAAN in Walibi Holland. Met meer dan 30 attracties beleeft iedereen een onvergetelijke dag in het park.

Standaard levertijd

Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

€ 29,50
Aantal: 
Bestellen
 

Geef een Walibi cadeau

Het leukste cadeau voor sensatiezoekers? Een dag HARDGAAN in Walibi Holland natuurlijk! Om het feest compleet te maken, verpakken we dit cadeau in een toffe cadeauverpakking. Maak het cadeau nog persoonlijker door een kaartje toe te voegen met jouw eigen tekst. 100% garantie op een blije ontvanger!

Kaartje met persoonlijke boodschap erbij? Geen probleem! Houd er rekening mee dat we alleen tekst en helaas geen emoticons kunnen verwerken. 

Let op: Op het cadeauticket staat een unieke code, welke de ontvanger zelf moet verzilveren via walibi.nl/verzilveren voor een ticket op datum. Verzilveren is mogelijk vanaf 1 maart 2022 t/m 30 september 2022, met uitzondering van Halloween Fright Nights dagen.
Voorwaarden
Na betaling van je bestelling ontvang je een cadeaubox met een unieke vouchercode voor ieder ticket dat je hebt besteld. De unieke code kun t/m donderdag 30 september 2022 verzilveren via walibi.nl/verzilveren voor een toegangsticket voor het seizoen 2022 op datum o.b.v. beschikbaarheid. Een ticket is eenmalig geldig op de gekozen datum. Kijk voor de algemene voorwaarden van Walibi Holland op https://www.walibi.nl/nl/algemene-voorwaarden/walibi-holland